
Rulada de somon afumat cu spanac se pregateste cu o zi inainte de a fi servita
Ingrediente- 450 g spanac congelat (fara vreun adaos)
- 2 oua
- 200 g cascaval - alegeti unul cu un gust nu prea puternic
- 200 g branza tip Almette cu plante (sau branza de vaci frecata cu smantana si plante)
- 250 - 300 g somon afumat taiat in felii subtiri
Mod de preparare
Se amesteca spanacul cu ouale batute si se intinde pe o tava acoperita cu hartie de pergament.
Cascavalul se rade si se presara pe deasupra spanacului.
Se da la cuptorul preincalzit (200°C) circa 15 minute, pana cascavalul este brun-auriu.
Se lasa la racit, apoi se unge cu Almette si se acopera cu felii de somon.
Se ruleaza cu grija si se imbraca strans in folie de aluminiu.
Se lasa la frigider in jur de 8 ore.
Copyright ©
Kalua
Reproducerea strict interzisa!