Sunteti in categorie: Gastronomie

Supa de cartofi cu avocado

Pentru ca tot a venit sezonul rece, ce poate fi mai delicios decat o supa calda? Va prezentam mai jos o supa delicioasa de cartofi cu avocado.

Supa de cartofi cu avocado: Ingrediente
800 g cartofi fainosi
1 ceapa mai marisoara
2 linguri ulei
800 ml supa (instant)
200-300 ml lapte
150 g branza tip Philadelphia
2 avocado coapte
1 lingura zeama de lamaie
sare, piper
fire de sofran

Cum se face supa de cartofi cu avocado
Cartofii se spala, curata si taie cuburele. Ceapa se toaca marunt.
Se incinge uleiul (dar nu prea tare, fara sa scoata fum) intr-o oala de supa si se calesc ceapa si cartofii in ea. Se adauga supa si laptele si se lasa sa fiarba la foc mic ca. 20 min., apoi se paseaza. Se pune iar pe foc si se adauga branza. Se mai lasa sa dea un clocot.
Se curata avocado de coaja si sambure, se injumatateste, apoi se taie in 4. Fiecare sfert de avocado se taie in felii subtiri, care se stopesc cu sucul de lamaie. Se potriveste supa de gust cu sare, piper si sofran, se pune in farfurii (cesti) si pe deasupra se pun feliile de avocado.
Merge si fara avocado si sofran.
Copyright © Kalua
Reproducerea fara acord strict interzisa!

 

Sursa: Supa de cartofi cu avocado