Sunteti in categorie: Gastronomie

Supa de ardei cu naut

Iata ingredientele necesare pentru a putea savura o delicioasa supa de ardei cu naut:

750 g ardei rosii
1 1/2 l supa (de pasare daca se poate) - instant
2 cepe tocate marunt
3 catei de usturoi tocati marunt
cca. 300 g naut fiert (evtl. din conserva)
1 lingurita maghiran uscat
1 lingura ulei de masline
1 praz taiat in felii subtiri
sare, piper
1 legatura de patrunjel, tocat

Ardeii se coc, se curata de coaja si cocean si se face din ei, adaugand putina supa, un piure (in blender merge cel mai usor). Ceapa se caleste usor, se adauga si usturoiul, apoi nautul. Dupa ca. 2 minute se pune restul de supa, piureul de ardei si maghiranul si se lasa la fiert 1/2 de ora. Se adauga uleiul de masline, rotocoalele de praz si se mai lasa 5 minute la fiert. Se potriveste de gust cu sare si piper.
Patrunjelul se pune cand supa e deja in farfurii.

Prazul se poate inlocui cu ceapa verde sau dovlecei.
Copyright © Kalua
Reproducerea fara acord strict interzisa!

 

Sursa: Supa de ardei cu naut