Daca va decideti sa pregatiti o supa usoara, care sa nu dea prea multa bataie de cap, ideala este supa de rosii.
Suc de rosii proaspat facut (preferabil)
4-5 morcovi mici (mici pentru aspect)
2 ardei grasi
1 bucata telina
1 buata pastirnac
1 ceapa marisoara
2-3 cartofiori
putin orez (maxim 2 linguri pentru o oala de 2 litri de supa)
sare
piper
patrunjel pentru ornat cind se pune in farfurie
Se pune aproximativ 1 litru de apa la fiert cu legumele intregi. Dupa aproximativ 30 de minute se adauga si orezul. Cind legumele sint gata se adauga cam 1,5 litri suc de rosii. Se asezoneaza cu sare si piper (ori cu delikat, maggi ... ce aveti la indemina). Se serveste rece, de la frigider.
Telina, ceapa si pastirnacul nu se servesc in farfurie in general- mie insa imi plac si le maninc.
Se serveste rece, de la frigider.
Reproducerea fara acord strict interzisa!