eLady.ro va recomanda o rulada Montignac delicioasa pentru aperitiv atunci cand sarbatoriti un eveniment sau pur si simplu ati invitat prietenii la masa.
Ingrediente necesare:
- 400 g sunca
- 150-200 g unt
- 400 g branza de vaci
- ceapa
- piper
- condimente
- 6 oua
- mustar
- sare
Mod de preparare:
1. Se macina 400 g sunca si se freaca cu 75-100 g unt. Se intinde ca o foaie pe o folie de plastic/aluminiu putin umezita, sa nu se lipeasca.
2. Se amesteca 400 g branza de vaci cu ceapa tocata marunt, piper, alte condimente dupa gust (in locul branzei de vaci se poate folosi branza Almette, aproximativ 2 cutii). Se intinde al doilea strat peste cel de sunca.
3. Se fierb 6 oua tari, se maruntesc bine la blender si se amesteca cu 75-100 g unt (sau cu ton din conserva maruntit si cu putin ulei de masline), putin mustar, sare si piper. Acesta este al 3-lea strat. Se ruleaza si se da la frigider. Se serveste cu salata.
Reproducerea fara acord strict interzisa!