Daca nu ai prea mult timp pentru stat in bucatarie, eLady.ro iti ofera o reteta rapida si gustoasa care multumeste intreaga familie.
Pentru aceasta reteta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 1 piept de pui
- 2 linguri ulei de masline
- 1 ceapa mica
- 1 borcan fasole verde galbena (780 ml) sau aprox. 1 kg fasole verde fiarta
- 2-3 catei usturoi
- sare, piper, boia
- verdeata tocata
- 2-3 linguri branza Philadelphia light
Mod de preparare:Intai se fierbe fasolea in apa cu sare, daca e cruda.
Se taie in patratele mici pieptul de pui si se prajeste in putin ulei de masline, intr-o tigaie de teflon, impreuna cu condimentele, ceapa tocata si usturoiul taiat marunt. Dupa cateva minute e gata (se amesteca tot timpul, ca sa nu se arda). Apoi se adauga peste carne si fasolea verde fiarta si cateva linguri din zeama in care a fiert. Imediat se adauga si branza, care trebuie sa se topeasca in tigaie, deci se amesteca. Se lasa sa dea cateva clocote, pana capata consistenta sosul, apoi se pune si verdeata si gata.
Daca folositi fasole din borcan, mancarea e gata in 10 minute.
Reproducerea fara acord strict interzisa!