Sunteti in categorie: Retete de slabire

Paine cu tarate

retete montignac, retete monti, retete dieta monti, retete paine monti, retete paine cu tarate, reteta de paine montignac cu tarate
In cazul in care urmati o dieta dar nu reusiti sa va abtineti de la paine, eLady.ro si dieta Montignac va ofera o reteta de paine conforma regimului Monti.

Ingrediente necesare pentru painea cu tarate:
  • 12 linguri faina integrala
  • 12 linguri tarate
  • un plic drojdie uscata
  • un praf de sare
  • apa calda cat este nevoie
Mod de preparare:
Se pune intr-un castron faina, taratele, drojdia si se adauga apa calda pana ce compozitia s-a omogenizat. Se framanta 1-2 minute si se lasa aluatul la crescut 1h. Se unge cu ulei de masline o tava de cozonac din silicon si se toarna aluatul crescut din castron in tava, fara a-l mai framanta. Se mai lasa 15 minute la crescut si se coace 40 minute la 170 de grade.
Se pastreaza la frigider, invelita in hartie de copt. E delicioasa.

Reproducerea fara acord strict interzisa!

 

Sursa: Paine cu tarate