
In cazul in care urmati o dieta dar nu reusiti sa va abtineti de la paine, eLady.ro si dieta Montignac va ofera o reteta de paine conforma regimului Monti.
Ingrediente necesare pentru painea cu tarate:
- 12 linguri faina integrala
- 12 linguri tarate
- un plic drojdie uscata
- un praf de sare
- apa calda cat este nevoie
Mod de preparare:Se pune intr-un castron faina, taratele, drojdia si se adauga apa calda pana ce compozitia s-a omogenizat. Se framanta 1-2 minute si se lasa aluatul la crescut 1h. Se unge cu ulei de masline o tava de cozonac din silicon si se toarna aluatul crescut din castron in tava, fara a-l mai framanta. Se mai lasa 15 minute la crescut si se coace 40 minute la 170 de grade.
Se pastreaza la frigider, invelita in hartie de copt. E delicioasa.
Reproducerea fara acord strict interzisa!