
Va propunem o reteta Montignac usor de facut, sanatoasa, ideala pentru regimurile de slabire si, in plus, delicioasa.
Ingrediente necesare:- 1 legatura ceapa verde
- 3-4 catei usturoi
- 1/2 legatura menta
- 1 legatura patrunjel verde
- 1/2 kg spanac
- 400-500 g branza telemea
- 2 oua
- 2 linguri faina de soia
- sare, piper
- 3-4 linguri ulei de masline
Mod de preparare:Intai se spala si se fierbe spanacul; se stoarce bine. Apoi intr-o tigaie se infierbanta uleiul de masline si se calesc ceapa verde si usturoiul tocate marunt, la foc mic. Cand s-au inmuiat, se adauga menta si patrunjelul tocate marunt, sa se inmoaie si ele putin pe foc, iar la sfarsit spanacul (daca mai lasa zeama, se mai tine putin pe foc, pana scade).
Cand amestecul s-a racit, se amesteca cu telemeaua rasa, se adauga ouale si faina de soia. Abia acum se drege de sare si piper, in functie de cat e de sarata telemeaua. Se toarna intr-o cratita unsa bine cu ulei si se da la cuptor sa se rumeneasca, la foc mediu.
Reproducerea strict interzisa!