Sunteti in categorie: Retete de slabire

Medalioane de porc cu cascaval si sunca

Daca vreti sa va rasfatati iubitul cu o cina romantica si delicioasa, va recomandam aceasta reteta Montignac. Este usor de facut, nu necesita mult timp si arata foarte apetisant.

Ingrediente necesare:

  • 6 steakuri mai subtirele sau 8 medalioane (medalioanele din muschiulet) de porc
  • ulei
  • mustar de Dijon
  • 250 g sunca afumata taiata cubulete
  • 1 ceapa mijlocie tocata marunt
  • 75-100 g cascaval ras (de exepmplu Emmentaler)
  • 1 ou si un galbenus
  • 100 ml frisca lichida (sau smantana)
  • plante aromate dupa gust
Mod de preparare:
Carnea se prajeste in putin ulei pe o parte (nu foarte tare). Se scoate, se sareaza, pipereaza si se aseaza cu partea prajita in jos intr-o forma termorezistenta, nu foarte aproape una de alta, se unge cu mustar.
In tigaia in care s-a prajit carnea se pune ceapa si sunca, se unduiesc.
Intr-un bol se amesteca cascavalul, ceapa, sunca, ouale, frisca si plantele.
Din amestecatura asta se pune pe fiecare bucata de carne si se da la cuptorul preincalzit pe la 200°C.

©Reproducerea fara acord strict interzisa!


 

Sursa: Medalioane de porc cu cascaval si sunca