Daca vreti sa va rasfatati iubitul cu o cina romantica si delicioasa, va recomandam aceasta reteta Montignac. Este usor de facut, nu necesita mult timp si arata foarte apetisant.
Ingrediente necesare:
- 6 steakuri mai subtirele sau 8 medalioane (medalioanele din muschiulet) de porc
- ulei
- mustar de Dijon
- 250 g sunca afumata taiata cubulete
- 1 ceapa mijlocie tocata marunt
- 75-100 g cascaval ras (de exepmplu Emmentaler)
- 1 ou si un galbenus
- 100 ml frisca lichida (sau smantana)
- plante aromate dupa gust
Mod de preparare:Carnea se prajeste in putin ulei pe o parte (nu foarte tare). Se scoate, se sareaza, pipereaza si se aseaza cu partea prajita in jos intr-o forma termorezistenta, nu foarte aproape una de alta, se unge cu mustar.
In tigaia in care s-a prajit carnea se pune ceapa si sunca, se unduiesc.
Intr-un bol se amesteca cascavalul, ceapa, sunca, ouale, frisca si plantele.
Din amestecatura asta se pune pe fiecare bucata de carne si se da la cuptorul preincalzit pe la 200°C.
©Reproducerea fara acord strict interzisa!