Sunteti in categorie: Retete de slabire

Secretul cuptorului

eLady.ro va recomanda o reteta Montignac delicioasa, usor de preparat si care va va pune in valoare talentul in arta culinara.

Ingrediente necesare:

  • 80g parmezan
  • 200g cascaval
  • 1 conserva mare rosii decojite (800g)
  • 1 catel usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 legatura busuioc
  • sare, piper
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras (ardei gras rosu, pentru culoare)
  • 1 dovlecel
  • nucsoara rasa
  • 2 fileuri de porc
  • ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
Parmezanul se rade mic, cascavalul mai mare. Rosiile se taie mai mare, usturoiul se taie mic. Se incinge 1 lingura ulei masline si se pun rosiile plus zeama de la ele. Se lasa pe foc pana se ingroasa un pic. Frunzele de bususioc se taie mic, se adauga impreuna cu sarea si piperul. Ceapa se taie pestisor. Ardeiul se taie in fasii subtiri, dovlecelul in felii. Se incinge restul de ulei in alta tigaie si se prajeste ceapa, ardeiul si dovlecelul pana se evapora lichidul format. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.
Carnea se taie in felii de circa un centimetru si se prajesc medalioanele in ulei de floare soarelui. Se scot din tigaie si se sareaza, pipereaza.
Se pun legumele intr-o forma termorezistenta, apoi feliile de carne si deasupra sosul de rosii.
Se presara branza amestecata deasupra si se da la cuptorul preincalzit (200°C) pentru 20-25 minute.
Pofta buna!

Reproducerea fara acord strict interzisa!

 

Sursa: Secretul cuptorului