Sunteti in categorie: Retete de slabire

Ardei umpluti cu pate

Daca v-ati gandit sa incercati o altfel de reteta de ardei umpluti, dar care sa fie si conforma cu dieta Montignac, atunci va recomandam urmatoarea reteta:

Ingrediente necesare:

  • 1 ciolan afumat (sau jambon)
  • 2 oua fierte (tari)
  • 1 ceapa
  • 2 linguri unt
  • mustar conform sau zeama de lamaie
  • ardei gras (de diferite culori pentru aspect)
  • sare, piper
  • patrunjel tocat

Mod de preparare:
Se fierbe un ciolan afumat sau jambon, pana cand carnea se desprinde de pe os. Se dezoseaza ciolanul si se indeparteaza soriciul si grasimea. Carnea rezultata se toaca si se adauga 2 oua fierte tari si o ceapa.
Amestecul se freaca cu 2 linguri unt, putin mustar conform sau zeama de lamaie, verdeata (patrunjelul tocat), piper si, eventual, sare pana ce devine o pasta.
Se curata de seminte cativa ardei grasi - daca sunt colorati sunt mai aspectuosi - si se taie in doua, pe lung. Jumatatile de ardei se umplu cu pateul obtinut si se orneaza cu frunze de patrunjel.

©Reproducerea fara acord strict interzisa!

 

Sursa: Ardei umpluti cu pate