Daca v-ati gandit sa incercati o altfel de reteta de ardei umpluti, dar care sa fie si conforma cu dieta Montignac, atunci va recomandam urmatoarea reteta:
Ingrediente necesare:
- 1 ciolan afumat (sau jambon)
- 2 oua fierte (tari)
- 1 ceapa
- 2 linguri unt
- mustar conform sau zeama de lamaie
- ardei gras (de diferite culori pentru aspect)
- sare, piper
- patrunjel tocat
Mod de preparare:
Se fierbe un ciolan afumat sau jambon, pana cand carnea se desprinde de pe os. Se dezoseaza ciolanul si se indeparteaza soriciul si grasimea. Carnea rezultata se toaca si se adauga 2 oua fierte tari si o ceapa.
Amestecul se freaca cu 2 linguri unt, putin mustar conform sau zeama de lamaie, verdeata (patrunjelul tocat), piper si, eventual, sare pana ce devine o pasta.
Se curata de seminte cativa ardei grasi - daca sunt colorati sunt mai aspectuosi - si se taie in doua, pe lung. Jumatatile de ardei se umplu cu pateul obtinut si se orneaza cu frunze de patrunjel.
©Reproducerea fara acord strict interzisa!