Sunteti in categorie: Retete de slabire

Fasole in sos de branza pe vinete

eLady.ro va recomanda sa incercati o reteta de slabire Montignac delicioasa.

Ingrediente necesare:
  • fasole uscata
  • vinete
  • ulei
  • branza cu mucegai albastru (Gorgonzola)
  • patrunjel verde
Mod de preparare:
Fasolea uscata se inmoaie si fierbe. Vinetele se taie de-a lungul in felii si se prajesc (puteti unge vinetele cu o pensula cu ulei de masline, iar apoi sa le dati la cuptor). Cand fasolea s-a fiert, se scurge de apa. Intr-o oala sau tigaie se topeste la foc mic branza cu mucegai albastru (Gorgonzola) si se amesteca cu fasolea.
Se pune fasolea pe feliile de vanata; se presara patrunjel verde tocat deasupra.

©Reproducerea fara acord strict interzisa!

 

Sursa: Fasole in sos de branza pe vinete