
Daca va gandeati ca eclerele sunt bune numai ca desert, eLady.ro va propune sa incercati si altfel de eclere.
Este o reteta Monti numai buna pentru dieta dvs.
Ingrediente necesare:Pentru
eclere aveti nevoie de:
- 125 ml apa
- unt cat o nuca
- 175 g faina de naut sau soia
- 4 oua
- sare
Pentru
umplutura aveti nevoie de:
- o ceapa (tocata marunt sau data pe razatoare)
- 250 g ciuperci din conserva
- 1-2 oua
- marar
- patrunjel
- sare
Cum se fac eclerele cu ciuperciApa, sarea si untul se pun la fiert. Cand clocoteste se pune toata faina deodata si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca putin si se pun ouale unul cate unul amestecand bine. Se formeaza gramajoare, se pun pe tava unsa si se coc.
Umplutura: se caleste ceapa tocata marunt cu ciupercile si condimentele. La sfarsit se adauga ouale. Se lasa sa se raceasca compozitia si se umplu eclerele.
Pofta buna!
©Reproducerea fara acord strict interzisa!