Ingrediente:
1 kg carne de vitel
1 legatura ceapa verde
2 ardei grasi
200 g cascaval
200 g sunculita afumata
3 linguri mustar
100 g pasta de rosii
100 ml vin alb
100 g smantana
sare, piper, ulei
Carnea de vitel se taie in bucati, se bate cu ciocanul pentru snitele si se ung cu mustar dupa care se condimenteaza cu sare si piper. Ceapa si ardeii se curata si se taie in fasii. La fel se taie si cascavalul. Se pune apoi pe fiecare bucata de carne o fasie de cascaval, una de ardei, una de ceapa, se ruleaza carnea, se infasoara intr-o felie de sunculita si se prinde in scobitori.
Rulourile astfel pregatite se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si de dau la cuptor pentru 20 de minute. Intre timp se amesteca pasta de rosii cu vinul, se condimenteaza cu sare si piper si apoi se toarna peste rulorui dupa care se da tava la cuptor pentru inca 10-15 minute.
Cand sunt gata se aranjeaza rulourile cu sosul pe un platou si se orneaza cu smantana si verdeata.