Sunteti in categorie: Moda

Cum ne imbracam de Revelion

Cum ne imbracam de Revelion
Sarbatorile de iarna se apropie si intrebarea „cu ce ma imbrac de Revelion?“ este pe buzele tuturor reprezentantelor sexului frumos.
Culori vii sau sobre, eleganta sau comoditate, clasic sau modern? Posibilitatile de a alege sunt variate, iar Sarbatorile sunt in fiecare an o ocazie de a scoate din dulap tinuta dumneavoastra cea mai eleganta sau, de ce nu, in cazul in care aveti bani de cheltuiala, de a da o raita prin magazine pentru a alege o noua rochie. Pentru a straluci in seara de Craciun sau la petrecerea de Revelion nu este nevoie de mari sacrificii. Ofertele disponibile pe piata sunt cat se poate de variate si depinde doar de dumneavoastra cati bani doriti sa investiti in lucrurile cu care va veti face aparitia la petrecere. Nu uitati insa un lucru. Nu veti participa la Festivalul de la Cannes si nu veti merge pe covorul rosu, asa incat ar fi recomandat sa va ganditi mai intai la buget.

Rochiile pentru Revelion
Rochiile care sunt considerate de stilisti ca fiind la moda si adecvate pentru petrecerile de sfarsit de an sunt cele in stilul anilor ’50. Mulate pe trup in partea de sus, acestea sunt vaporoase in partea de jos, iar lungimea lor este pana exact sub genunchi. Smoking-ul este si el sic, insa, in cazul in care va hotarati la acesta, trebuie sa aveti grija sa nu va alegeti cu un look prea masculin. Puteti combina, spre exemplu, o vesta cu o rochie-tunica, pe care sa le purtati cu un pantalon din matase si sa le asortati cu o bijuterie supradimensionata. Daca sunteti o fana declarata a rochiei negre, trebuie sa stiti ca aceasta a fost si va ramane mereu un simbol al elegantei feminine si alegerea ei pentru noaptea de Anul Nou este cat se poate de potrivita. Combinarea ei cu un accesoriu discret va va face cu siguranta sa fiti remarcata in noaptea dintre ani. Puteti opta, de asemenea, si pentru manusi pana la cot, in cazul in care petrecerea are loc intr-un restaurant cu pretentii.

Accesorii pentru Revelion
Accesoriile creeaza efecte spectaculoase, chiar daca ati optat pentru o tinuta nu foarte extravaganta. Colierele de dimensiuni mari sau cercurile de metal si lanturile in stil gotic sunt foarte sic. De asemenea, la moda si potrivite pentru petreceri sunt si colierele care combina bucati de material cu pene sau paiete.

modele de Rochii pentru Revelion
Tinute in culori metalizate pentru Revelion

Nu este o noutate faptul ca, in acest an, hainele din materiale aurii, argintii sau aramii au fost la mare cautare. tinand cont de aceste tendinte, rochiile din materiale stralucitoare, stil disco, sunt o alegere ideala pentru petrecerea de Revelion. in cazul in care doriti sa purtati altceva decat rochii, puteti alege o pereche de colanti pe care sa-i combinati cu o bluza cu paiete. Stilistii recomanda, in cazul in care doriti sa purtati paiete sau strasuri, ca doar unul dintre obiectele vestimentare sa fie astfel „impodobit“. Spre exemplu, daca aveti o bluza cu paiete, optati pentru o fusta sobra. De asemenea, in cazul in care alegeti sa purtati o fusta mini, in partea de sus trebuie sa luati un obiect vestimentar nu foarte decoltat si nu folositi in acest caz bijuterii mari. in caz contrar, veti avea o aparitie vulgara.

Incaltaminte si geanta pentru Revelion
Pentru ca tinuta dumneavoastra sa fie completa, veti avea nevoie de o poseta. Indiferent daca optati pentru o rochie de seara eleganta, pentru o tinuta disco sau pantaloni, poseta nu va trebui sa fie de dimensiuni reduse si asortata cu incaltamintea.

 

Sursa: Cum ne imbracam de Revelion