Pentru a realiza acest delicios desert aveti nevoie de: doua masuri pline cu bucati de ciocolata alba, o masura cu glazura de vanilie si inca doaua masuri cu jeleuri mici si colorate.
Cum se prepara jeleurile dulci pentru Paste Mai intai se topeste ciocolata pe o baie de aburi, amestecand din cand in cand pentru omogenizarea compozitie. Dupa ce s-a topit ciocolata se adauga glazura de vanilie si se amesteca incet. Dupa ce compozitia s-a omogenizat se ia de pe aburi si se lasa sa se raceasca putin, iar apoi se adauga jeleurile si se amesteca bine. Atentie, insa daca amestecul obtinut din ciocolata si glazura este prea fierbinte, jeleurile se pot topi, astfel ca nu trebuie sa va grabiti sa adaugati jeleurile. Compozitia obtinuta se intinde intr-o tava tapetata cu putin ulei si se da la frigider pentru doua ore. Dupa ce s-a intarit, desertul se portioneaza in fasii mici.
|