Sunteti in categorie: Casa si Gradina

Decorarea mesei de Paste

cum se decoreaza masa de PasteTrebuie sa te pregatesti din timp pentru decorarea mesei festive de Pasti.
O ocazie asa de speciala trebuie intampinata cum se cuvine. eLady.ro iti vine in ajutor cu cateva idei pentru decorare mesei festive din ziua de Paste.
In primul rand florile: de pe masa de Pasti nu trebuie sa lipseasca florile, preferabil de sezon: lalele si narcise, matisori, zambile, liliac.
De-a lungul mesei, pe fata de masa alba sau cu motive pascale, puteti pune niste panglici de culoarea florilor sau contrastante.
Daca esti o fire prevazatoare, poti pune din timp niste grau sa creasca intr un vas mic si colorat. Graul arata ca o iarba proaspata si poti pune cateva oua rosii printre firele verzi. Vasul va arata foarte bine mai ales daca este de o culoare contrastanta cu "iarba" si ouale rosii.
Din loc in loc poti pune pe masa oua rosii in suporturi de culori contrastante. O alta idee este impaturirea servetelelor in forma de pui sau iepuras.
Poti apela la sfesnice sau la lumanari rosii in forma de ou. De asemeni, cosulete cu oua incondeiate sau cu oua de ciocolata dau si ele un aer festiv mesei de Paste.

 

Sursa: Decorarea mesei de Paste