Ingrediente necesare pentru reteta Montignac de supa de linte rosie:- 125g linte rosie
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 2 linguri ulei de masline
- 1/2 l supa
- 1 lingura bulion
- 1 cutie branza cremoasa cu verdeata(tipul Philadelphia, Almette, etc)
- sare, piper
- 1 bucata praz
- 125g file de pastrav afumat
- marar
Cum se prepara reteta Montignac de supa de linte rosieLintea se clateste, ceapa se taie marunt, morcovul se taie cuburele.
Ceapa si morcovul se prajesc in uleiul fierbinte, apoi se adauga lintea, bulionul si supa. Se fierbe 25 minute la foc mic.
Se ia de pe foc, se adauga branza si se da prin blender. Se sareaza, pipereaza.
Parzul se taie in inele foarte subtiri, pestele se rupe in bucati mici.
Se pune supa in farfurii, praz si peste in mijlocul fiecarei farfurii si se presara niste marar pe deasupra.
O reteta de Karina Luana