Sunteti in categorie: Mirese si Nunti

Voaluri de mireasa speciale

Voaluri de mireasa speciale, modele voaluri mirese, modele de voaluri de mireasa sofisticate, voaluri de mireasa speciale, voaluri de mireasa la moda, ce voaluri se poarta, moda pentru mirese
Voalul de mireasa a fost considerat sute de ani un simbol al ingenuitatii. De aceea, voalul de mireasa se purta numai la nunta si apoi era dat cadou, laolalta cu jartiera si buchetul de mireasa uneia dintre domnisoarele care participa a fericitul eveniment al nuntii.

modele de voaluri de mireasa sofisticate speciale la modaVoaluri de mireasa speciale
In afara de modelele clasice de voaluri pentru mirese, uneori designerii propun si modele de voaluri mai speciale, personalizate, voaluri care sa se potriveasca fetei miresei, modelului rochiei de mireasa.

Colori pentru voaluri de mireasa
Culoarea voalului de mireasa poate fi asortata cu rochia sau intr-o nuanta contrastanta, insa intotdeauna culoarea aleasa trebuie sa fie potrivita culorii tenuluio si machiajului de mireasa. Uneori, miresele opteaza pentru palarii sau chiar pentru o toca in loc de voal.
Iti prezentam cateva modele de voaluri de mireasa mai speciale, care iti pot fi o adevarata sursa de inspiratie daca nu vrei sa fii o mireasa obisnuita.

Un articol de Simona Vasilescu

 

Sursa: Voaluri de mireasa speciale