Sunteti in categorie: Familie

Pregatiri pentru Craciun

Pregatiri pentru Craciun, cum ne pregatim pentru Craciun
Daca te simti obosita dupa un an greu, daca ai impresia ca te-ai certat cu toata lumea pentru ca nimeni nu te intelege, daca simti ca nimeni nu te ajuta, in timp ce te spetesti sa faci curatenie, sa faci mancare, sa iti termini si obligatiile pentru la munca... e timpul sa iti mobilizezi familia.

Pregatirile pentru Craciun
Oricat de independenti si maturi ar vrea sa fie copiii tai, oricat de lipsit de entuziasm se arata sotul, chiar daca parintii par a nu face decat sa doreasca sa iti trimita un cozonac si niste carne de porc si sa se spele pe maini, ia atitudine.
Inainte de toate, fa un consiliu de familie, in care sa le spui cat de special este Craciunul pentru toti si sa ii rogi sa te ajute ca, in acest an, totul sa fie cu atat mai frumos.

Roaga copiii, ca, ascultand colinde, sa impodobeasca bradul, in timp ce mama ta va face cel mai bun cozonac, cum doar ea stie sa faca. Atrage-ti sotul in bucatarie si tocati impreuna legumele pentru salata Beof, amintindu-va de primul Craciun impreuna.
Mergeti prin magazine sa vedeti noile podoabe pentru Craciun.

Lucrurile nu sunt niciodata ceea ce par a fi, la fel si lista voastra de cumparaturi nu este niciodata gata atunci cand credeti voi ca este pe aproape.

Faceti curatenie generala impreuna, atribuie fiecaruia cate o sarcina, astfel incat nimeni nu se va simti exclus si va fi mandru de a fi contribuit la ceva.

Nu uita sa intampini colindatorii cu covrigi, mere si prajituri si pregateste o masa copioasa pentru seara de Craciun. Sa nu iti lipseasca sarmalele, racitura, conozacul, salata Beof, friptura de porc cu garnitura de cartofi si prajiturile nelipsite, alaturi de un vin rosu, care sa va mearga la inima.

Un Craciun in familie, in care sa evocati amintiri, sa ascultati colinde sau sa vedeti un film clasic al Nasterii Mantuitorului, sa despachetati cele mai frumoasa cadouri... iti poti dori altceva?

 

Sursa: Pregatiri pentru Craciun