Sunteti in categorie: Casa si Gradina

Cum se impodobeste bradul de Craciun

impodobirea bradului, ornamente pentru bradIn sfarsit ai reusit sa iti alegi bradul perfect pentru Craciun. Si acum ce urmeaza?
Prin intermediul nostru vei reusi sa iti decorezi bradul in asa del incat sa fie cel mai frumos brad pe care l-ai avut vreodata. Sfaturile nostre te vor ajuta sa iti pastrezi bradul verde pentru mai mult timp, sa il decorezi si sa il infrumusetezi.

Cum sa iti pastrezi bradul verde si proaspat
Taie o bucatica din tulpina bradului dupa care pune-l in apa.
Dupa prima saptamana va trebui sa ii mai tai inca o bucatica din tulpina. O taietura proaspata va face ca bradul tau sa absoarba o cantitate mare de apa. Este foarte important ca recipientul in care sta bradul sa aiba apa mereu. Asigura-te ca pomul de Craciun este asezat intr-un recipient in care are loc foarte multa apa si pe care il poti umple din cand in cand.

Conservarea bradului
Poti prelungi viata bradului tau daca in apa pe care i-o pui zilnic adaugi o jumatate de ceasca de sirop de porumb si o lingurita de inalbitor.

Decorarea bradului
In momentul in care te apuci de ormanentarea bradului de
Craciun primul lucru pe care va trebui sa il folosesti este instalatia. Dupa ce ai asigurat iluminarea bradului poti trece la decorarea acestuia cu ghirlande si apoi cu restul decoratiunilor pe care le mai ai pregatite.

Incepe din interior catre exterior
Intotdeauna incepe decorarea bradului, fie cu instalatia, fie cu ghirlandele sau cu globuletele, de la crengutele care sunt cel mai aproape de tulpina si continua cu cele de la exterior.

Plasarea ormamentelor
Nu aseza toate ornamentele pe care la ai la dispozitie pe varfurile crengutelor. Plaseaza-le mai mult pe ramurile din interior pentru a ii da acestuia un aspect mai interesant.

Ormanentele de baza
In locurile care au mai ramas libere dupa impodobirea cu instalatii si cu ghirlande incepe decorarea bradului cu globuri. Poti alege sa ai un brad foarte colorat sau poti folosi o singura culoare. Pentru un brad de 60 de centimetri vei avea nevoie de aproximativ 20 de globulete.

Ornamente speciale
Pentru un aspect mai special foloseste in decorarea bradului de
Craciun cel putin 10 ormanete speciale.

 

Sursa: Cum se impodobeste bradul de Craciun