Sunteti in categorie: Frumusete

Craciun si Revelion: Coafuri si frizuri

coafuri frizuri tunsori de craciun si revelion pentru trendy misto poze fotografiiSarbatorile de iarna se apropie iar tu trebuie sa arati minunat.
Fie ca ai parul scurt, mediu sau lung, m-am gandit sa-ti ofer cateva idei de coafuri usor de realizat, dar cu un aspect foarte placut, pe care sa le poti purta indiferent de ocazie, in acest sezon. Iata care sunt propunerile eLady.ro



Coafuri ondulate pentru Craciun
Daca esti fericita posesoare a unui par lung si bogat, indiferent daca acesta este ondulat sau drept, o astfel de coafura este foarte usor de realizat, arata minunat si te va face sa fii in centrul atentiei.
Tot ce trebuie sa faci este sa-ti aranjezi parul cu putina spuma de styling, fara a exagera, iar in cazul in care ai parul drept, bineinteles ca nu trebuie sa uiti de bigudiurile mari, care iti vor oferi aceste bucle lejere.
Aplica bigudiurile de la jumatatea lungimii parului tau, iar daca simti ca e nevoie, poti utiliza si putina ceara pentru fixarea acestora.



Craciun si Revelion: Coafuri si frizuriFrizuri stralucitoare pentru Revelion
Daca te numeri printre acelea care au parul scurt, atunci o astfel de coafura poate fi ideala pentru petrecerile de sarbatori.
Aranjeaza-ti parul atent, intr-o parte, folosindu-te de putin fixativ, iar la final nu uita de serul de stralucire care iti va scoate tunsoarea in evidenta.



Tunsori asimetrice pentru petreceri cu perietenii
Pentru parul mediu, o astfel de coafura se potriveste perfect.
Coafura consta de fapt intr-un coc lejer, simplu de realizat, insa efectul ei special este dat de coditele impletite de o parte si de alta a capului, care iti vor oferi un aer de printesa si te vor face sa arati foarte natural.



3coafurifrizuridecraciunsirevelionCodite impletite pentru petrecerea la munte
Pentru parul mediu, o astfel de coafura se potriveste perfect.
Coafura consta de fapt intr-un updo lejer, simplu de realizat, insa efectul ei special este dat de coditele impletite de o parte si de alta a capului, care iti vor oferi un aer de printesa si te vor face sa arati foarte natural.



Carre trendy
Daca te numeri printre acelea care au urmat indeaproape in aceasta toamna sfaturile hair stylistilor si acum se bucura de o tunsoare carré court perfecta, atunci tot ce trebuie sa faci este sa iti intinzi parul cu foarte mare atentie, sa folosesti putin ser pentru stralucire si gata... petrecerea poate sa inceapa!

 

Sursa: Craciun si Revelion: Coafuri si frizuri