Sunteti in categorie: Familie

Lista de cadouri de Craciun

cele mai frumoase cadouri craciunCadouri, decoratiuni pentru pentru casa, haine noi pentru petrecerea de Craciun si de Revelion, alimente, delicatese... Listele de cumparaturi pentru sarbatorile de iarna se “traduc” in cheltuieli peste cheltuieli. Totusi, daca iti vei chibzui cu mare atentie bugetul, vei putea trece de “luna cadourilor” fara sa te simti falimentata in ianuarie...

Ca sa nu faci cheltuieli inutile, cel mai bine este sa iti planuiesti din timp si cu mare grija listele cu lucrurile pe care vrei sa le cumperi in luna decembrie. Altminteri vei risca sa te trezesti ca ai cumparat o groaza lucruri inutile pentru care ai dat foarte multi bani. Produsele cosmetice, tinuta ta speciala pentru zilele de Craciun si pentru seara de Revelion, cadouri, aprovizionare... toate acestea inseamna cheltuieli deloc de neglijat, sume care cresc vazand cu ochii.... In plus, coplesita de sentimentele de generozitate specifice perioadei, vei uita sa te mai si la “dupa” si iti vei dezechilibra bugetul serios daca nu esti atenta. Tocmai de aceea trebuie sa te gandesti dinainte ce vrei sa cumperi. Cadourile pentru Craciun pot fi cumparate si cu ceva timp inainte de eveniment, evitand astfel aglomeratia din magazine.

Cadouri de Craciun - Cosmetice

Daca vrei sa daruiesti produse cosmetice este indicat sa arunci o privire atenta si la seturile alcatuite din mai multe articole. Preturile unor seturi pentru domni care contin after-shave si un parfum, deodorant pornestc de la 25 lei noi si pot trece lejer de 100 lei noi, in functie de marca produselor dorite. Pentru seturile cosmetice destinate doamnelor si domnisoarelor preturile sunt aproximativ la fel, numai ca vei avea de ales dintr- gama multa mai mare de produse: diferite creme de fata, lotiuni tonice sau hidratante, anticelulitice de corp, creme si geluri pentru ochi, lotiuni tonice, demachiante, geluri si spume de dus, masti cosmetice, truse de make-up sau parfumuri...lista poate continua la nesfasit.

Shopping pentru cadouri de Craciun
Ca sa eviti cheltuielile fara rost trebuie sa stabilesti chiar inainte de a iesi pe usa cu scopul de a merge la shopping pentru cadourile de Craciun exact ce vrei cu adevarat sa cumperi pentru fiecare dintre cei dragi.
Nu uita ca, desi vei pierde poate ceva mai mult timp prin magazine, vei sti exact ceea ce doresti si nu vei fi tentata sa cheltui banii pe orice "minune" care ti-ar iesi in cale. In plus, daca mergi prin mai multe magazine, o sa ai ocazia sa descoperi ca aceleasi produse au preturi diferite (uneori diferentele ajung la 25%-30% din pretul produsului!) , in functie de magazinul care le vinde, de pozitionarea acestuia, samd...

Accesorii pentru Craciun
Decoratiunile de Craciun pe care le folosesti ca sa iti pui casa in strai de sarbatoare o sa iti mai lispeasca bugetul cu sume variind intre cateva zeci de lei noi pana la cateva sute... Lumanarile parfumate, candelele aromatizante, clopoteii colorati, ingerasi de diverse marimi, papusi tip Mos Craciun, cosulete cu ornamente diverse, beteala, stelute, instalati... magazinele s-au aprovizionat din timp cu cele mai tentante mai diverse produse... Si chiar daca vrei sa cedezi primului impuls si sa iti cumperi cat mai multe decoratiuni si accesorii pentru Craciun, mai bine e sa cumperi mai intai tot ceea ce ai nevoie si numai apoi sa te intorci la magazinul care vinde decoratiuni interioare pentru Craciun.

 

 

Sursa: Lista de cadouri de Craciun