Sunteti in categorie: Societate

De ce iubim Craciunul?

de ce iubim craciunul ,despre craciun , felicitari craciun , ganduri de craciun, colindatori de craciun
Majoritatea oamenilor iubeste Craciunul. In aceasta perioada anului exista o magie si un mister care nu se pot intalni in alte perioade ale anului. Sunt atat de multe motive din cauza carora iubim Craciunul incat nici nu ne putem da seama care este cel mai important.

Dupa unele persoanele, motivul cel mai important pentru care noi iubim atat de mult Craciunul este faptul ca dintotdeauna aceasta sarbatoare a fost una care uneste familiile si prietenii. Numai de Craciun se strang toti membrii familiilor, indiferent de cat de departe se afla si se bucura de aceste zile razand, povestind despre ce au mai facut, mancand mancaruri specifice acestei sarbatori si jucand o gramada de jocuri. Majoritatea membrilor familiilor sunt locuiesc in diferite zone ale tarilor sau chiar in diferite zone ale lumii, iar Craciunul este singura perioada a anului in care se pot reuni la casele parintilor.

Numai impreuna cu familia si poate cativa prieteni in jurul nostru putem simti cu adevarat spiritul Craciunului si ne putem bucura de petrecerea pe care o vom organiza. Un alt motiv pentru care ne place Craciunul este faptul ca avem o zi libera in care ne putem bucura de iarna, ne putem da cu sania ca atunci cand eram copii, putem face un om de zapada, putem sa bem o cicolata fierbinte fara a fi stresati de timp si dupa toate acestea ne putem delecta cu un film vechi in timp ce mancam gustarile special preparate pentru Craciun.

Chiar si cele mai mici bucurii ale Craciunului sunt pline de magia acestei sarbatori. Ne plac brazii de Craciun impodobiti cu globuri care stralucesc si mai ales ne place mirosul cozonacilor ramas in casa dupa prepararea lor. Ne place sa ne vedem copiii si verisorii lor cum adorm in jurul bradului in noaptea de Ajun.

Un alt motiv pentru care ne place Craciunul este din cauza ca se sarbatoreste aproape de sfarsitul anului. Ani la rand ne dam seama ca sarbatoarea Craciunului a devenit pentru noi o slujba de multumire deoarece suntem constiente de toate lucrurile cu care am fost binecuvantate in anul care se apropie de sfarsit.

de ce iubim Craciunul, despre Craciun, felicitari Craciun, ganduri de Craciun, colindatori
Trebuie sa ne facem timp in fiecare an sa le scriem cate o scrisoare parintilor nostri, fratilor si surorilor, sotului, copiilor si prietenilor apropiati. Ne poate lua saptamani intregi sa scriem toate aceste scrisori, dar este o idee buna sa impartim cu fiecare persoana lucrurile cu care am fost binecuvantati si felul in care fiecare persoana ne-a ajutat. Numai asa le putem demonstra cat le suntem de recunoscatori.
Trebuie sa le multumim tuturor ca au fost alaturi de noi in ultimul an. Iubim la Craciun faptul ca ne dam seama ca trebuie sa fim recunoscatori si ca trebuie sa pastram in suflet numai lucrurile bune care ni s-au intamplat si toate persoanele care au ajutat le realizarea lor.

Trebuie numai sa ne gandim cateva momente la motivele pentru care ne place Craciunul si, analizandu-le, ne vom da seama ca aceasta este cea mai frumoasa sarbatoare a anului.

 

Sursa: De ce iubim Craciunul?