Sunteti in categorie: Frumusete

Make-up pentru seara de Craciun

Make-up pentru seara de Craciun
Sarbatoarea de Craciun isi grabeste pasii, iar noi intram in pana de timp fiindca ne dorim cu siguranta toate sa aratam cat mai bine pentru seara magica. Machiajul pentru un asemenea eveniment cu puternica incarcatura emotionala, de regula sarbatorit in sanul familiei, ar trebui sa fie in tonul tinutei.

Daca tinuta este aleasa in spiritul Craciunului, o tinuta sobra, clasica, cel mai inspirat machiaj este cel smokey eyes. Un machiaj care invaluie ochii intr-o aura de mister.
Fie ca iti alegi o vestimentatie pentru o seara de Craciun cu cei dragi sau in jurul prietenilor si vrei sa stralucesti o poti face printr-un machiaj desavarsit. Trebuie doar sa-ti cunostiile punctele forte, fie ca esti posesoare a unor ochi superbi sau a unor buze mari si voluptoase, accentul in machiaj va cadea pe ochi sau buze si niciodata pe amandoua pe a nu da impresia de vampa.

Daca ai ochii frumosi trebuie doar sa-i accentuezi cu putin dermatograf, rimel pentru alungire si efect de curbare a genelor si machiajul e aproape gata. Nu mai lipseste decat glosul care trebuie ales intr-o nuanta calda, pentru mai multa naturalete. Daca vrei sa-ti machezi mai mult buzele poti opta pentru o culoare aprinsa, iar ochii vor fi mai putin machiati.
Daca vrei sa fii vedeta serii, savurand orice moment de fericire din seara de Craciun, nereprosandu-ti mai tarziu ca ai adoptat o tinuta prea cuminte poti opta pentru un machiaj smokey eyes, in care tonurile sunt inchise.

Pe langa tinuta si machiaj conteaza foarte mult atitudinea, bucuria cu care tu sarbatoresti ti iti lumineaza chipul.
Daca va incumetati sa va realizati singure machiajul pentru seara de Craciun este bine sa tineti cont in primul rand de vestimentatia pe care o veti purta si de locul unde veti merge.

Daca preferati, de exemplu, sa petreceti seara de Craciun in casa, alaturi de cei dragi, este recomandat sa optati pentru un machiaj cat mai natural (puteti folosi rimel, putin fard de obraz si un gloss).

Pentru o iesire in oras insa, intr-un cadru mai protocolar, puteti apela la sidef, fie ca este vorba de pleoape sau de buze.
Nu uitati ca in aceasta perioada se poarta machiajul sidefat pentru ca este in ton cu Sarbatorile.

Si, neaparat, un ruj rosu, atat de in trend in iarna 2008 si in spiritul sarbatorii de Craciun!

 

Sursa: Make-up pentru seara de Craciun