Ingrediente pentru reteta Montignac Pollo alla Milanese2 bucati piept de pui
1 ou
patrunjel proaspat
ulei de masline
1 catel usturoi
faina de soia
sare
piper
1 lamaie
Mod de preparare reteta Montignac Pollo alla MilaneseSe taie pieptul de pui in felii si se bat pana cand ajung la max 0,5 cm grosime.
Intr-o farfurie adanca se bate oul impreuna cu sarea, piperul, patrunjelul si usturoiul tocate marunt si se adauga faina de soia pana cand amestecul are consistenta unui aluat de clatite.
Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie si se pun la prajit snitelele, dupa ce au fost tavalite prin amestecul de mai sus.
Se prajesc pe ambele parti, pana cand capata o culoare placura, aurie.
Se stropesc cu zeama de lamaie, inainte de a fi servite
Vinuri recomandate: albe/ seci
Italienesti: Verdicchio, Frascati, Soave