
O reteta de supa de post (potrivita si pentru cei care tin diete vegan sau vegetariene) foarte gustoasa. Iata ce simplu se face!
Supa de ciuperci cu rosii Ingrediente:
250 g ciuperci,
1 morcov,
1 ceapa,
1 patrunjel,
2 linguri ulei,
1 lingura verdeata tocata,
sare,
putin zahar,
1 borcan de rosii in bulion sau 1/2 l bulion,
o mana de orez
Cum se face supa de ciuperci cu rosii Se rad morcovul si ceapa si se pun la fiert cu patrunjelul intr-un litru de apa pana se inmoaie. Se paseaza apoi rosiile in bulion si se lasa deoparte.
Dupa ce s-au inmuiat zarzavaturile, se strecaoara supa si se amesteca cu rosiile pasate si ciupercile curatate si taiate felii.
Supa se pune din nou la fiert pentru 10 minute, dupa care se adauga uleiul, sarea, orezul si zaharul.
Se mai lasa pe foc 15 minute iar la sfarsit se presara verdeata.