
Stim ca, la un moment dat, inspiratia se lasa asteptata si parca ideea pregatirii „vesnicei” fripturi de miel pentru Paste nu mai este atat de atragatoare.
De aceea iti oferim o reteta inedita, o alternativa gustoasa a fripturii pentru masa de Paste.
Reteta pentru Paste: Muschiulet de miel cu ceapa verde
Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
Muschiuletii dela un miel
250g ceapa verde
2 linguri ulei
150 ml vin alb (sau supa)
2 catei usturoi
50 g seminte de dovleac
sare si piper dupa gust
Reteta pentru Paste: Muschiulet de miel cu ceapa verde: Cum procedezi:
Ceapa se taie in bucati de 1/2 cm, usturoiul se taie in felii subtiri. Prajiti muschiuletii in uleiul de masline incins, apoi scoteti-i din tigaie, sarati si piperati dupa gust.
In uleiul rams se prajeste ceapa si usturoiul taiat. Friptura se stinge cu vinul (supa) si se aduga semintele de dovleac macinate.
Se sareaza si pipereaza dupa gust.
Pofta buna!