Sunteti in categorie: Gastronomie

Miel asiatic

reteta miel asiatic retete de Paste, Retete pentru Paste, Retete de Pasti, retete pascale, retete masa de Paste, Sfintele Paste, mancare pentru Pasti, ce mancam de PasteVrei sa-ti uimesti familia cu o reteta noua de Paste? Ne-am gandit sa-ti dam o mana de ajutor si sa-ti oferim o reteta cu miel care se numara printre preferintele asiaticilor. Miel asiatic este o reteta de Paste care va fi pe placul tuturor membrilor familiei tale. Incearc-o si tu!

Retete de Paste: Miel asiatic
Ingrediente
Pentru a prepara reteta de Paste ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
- o jumatate de kilogram de muschi slab de miel, fara os care se taie in felii groase de 2 centimetri
- 2 linguri ulei de alune
- o jumatate de lingurita de sare
- 3 catei de usturoi
Pentru marinata
- 2 linguri de sos de stridii
- 3 fire de ceapa verde, taiate in bucati mici
- 1 lingura sos picant
Pentru garnitura
- 2 bucati de salata verde
- 3 fire de ceapa verde
- 1 lingurita de ulei de susan

Retete de Paste: Miel asiatic: Mod de preparare
Miel asiatic este o reteta de Paste care poate fi gatita si pentru o masa in familie intrucat nu este dificil de preparat.
Pana cand se dezgheata carnea de miel se prepara o marinata din 2 linguri sos de stridii, 3 fire de ceapa verde, taiate marunt si 1 lingura de sos picant care se amesteca bine. Carnea de miel taiata in bucati groase de 2 centimetri se lasa 30 de minute in amestecul de marinata. Intr-o tigaie se prajesc cei trei catei de usturoi in uleiul de alune. Cand usturoiul s-a rumenit se adauga jumatate din carnea de miel si se prajeste la foc mare. Dupa ce s-a fript carnea se pune pe un platou si se prajeste si cealalta jumatate de muschi de miel. Se serveste cu o garnitura de salata verde. Pofta buna!


 

 

Sursa: Miel asiatic