Sunteti in categorie: Societate

Cadouri pentru Sfantul Valentin

sfantul valentin, felicitari de Sf Valentin, cadouri sexy de sfantul valentin, cadouri pentru ziua indragostitilor, idei cadouri pentru Valentine`s Day, ce cadouri se fac de Valentine`s Day
Craciunul este sarbatoarea in care consumam timp si bani pentru cadouri in special pentru familie si prieteni. Odata ce Craciunul s-a terminat, Sfantul Valentin se apropie cu pasi repezi, iar aceasta este sarbatoarea destinata numai noua si persoanelor iubite.

Un cadou de Sfantul Valentin care multumeste ambele persoane este lenjeria sexy. Lenjeria este cel mai cautat si cel mai daruit cadou de Sf. Valentin, mai pretuit decat florile, jucariile de plus sau chiar bijuteriile, deoarece lenjeria transmite mesajele „Te iubesc si te doresc”, „Esti frumos/frumoasa si meriti sa porti cele mai frumoase lucruri. Te doresc foarte mult!”.

Hainele sexy nu sunt singurele cadouri de Sfantul Valentin pe care le puteti darui
Daca persoana iubita adora ciocolata, atunci ar trebui sa ii faceti cadou o cutie eleganta de bomboane de ciocolata. Si florile sunt un cadou apreciat, dar este mai bine sa optati pentru mai multe buchetele raspandite in camera decat pentru un buchet imens. Alegeti diferite tipuri de flori – margarete, flori salbatice, garoafe – combinate cu un trandafir si legate cu o panglica, de preferinta rosie. Trandafirul va fi mai romantic iar celalte flori sunt mai rezistente. Puteti darui carticele cu poezii erotice, masaje cu uleiuri aromate, jucarii pentru adulti sau bijuterii cu inscriptii romantice.

Faceti-va timp pentru a-i scrie persoanei iubite un biletel despre ce va place cel mai mult la relatia voastra. Nu va sfiiti si scrieti exact ce doriti, deoarece va fi un biletel memorabil.

Cateodata este dificil pentru barbati sa cumpere lenjerie intima pentru iubitele lor, dar vanzatorii pot ajuta daca li se precizeaza stilul dorit si gama de preturi in care sa se incadreze. Este posibil sa aiba si ghiduri care sa va ajute sa alegeti marimile potrivite, dar cel mai bine este sa strecurati o privire in dulapiorul cu lenjerie a-l iubitei si sa vedeti ce dimensiuni poarta. Puteti chiar cauta pe internet idei pentru alegerea lenjeriei.

Foarte magazine de lenjerie on-line au persoane calificate care va pot ajuta in alegerea cadoului de Sfantul Valentin. Incercati sa utilizati sectiunea de contact sau de suport de pe un site de lenjerii. De obicei o simpla descriere a iubitei tale, cu ceva dimensiuni sau masuri, este suficienta ca persoana sa poata selecta cateva modele pentru dumneavoastra. Majoritatea oamenilor din domeniul lenjeriilor sunt obisnuiti sa ajute barbati si femei in alegerea lenjeriei sexy care li se potriveste cel mai bine din cele cateva sute de mii disponibile.

Orice alegere ati face, faceti-o personal. Ganditi-va la persoana iubita si la momentele romantice petrecute impreuna, sau la fanteziile pe care le aveti amandoi. Nu trebuie sa cheltuiti foarte multi bani pentru a face aceasta zi sa fie de neuitat. Numai gandul ca v-ati facut timp sa daruiti ceva unic si plin de iubire, este mai important decat eticheta cu pretul.

Indiferent de orice cadou daruiti de Sfantul Valentin nu uitati ca aceasta sarbatoare este una plina de iubire, in care gestul conteaza mai mult ca oricand.
Trimite felicitari de Sf. Valentin!

 

Sursa: Cadouri pentru Sfantul Valentin