Sunteti in categorie: Societate

Daruri de Craciun

ce cadou sa aleg craciun an nou daruri de CraciunPentru multi dintre noi, perioada Craciunului reprezinta mai degraba un motiv de stres si asta mai ales din cauza traditionalelor cadouri de sub brad.

Cea mai mare grija in aceasta perioada este ca nu cumva cadoul cautat cu atata grija prin magazine sa nu fie tocmai pe placul persoanei dragi. In acest an insa, aveti mari sanse sa scapati de aceasta problema. Pentru ca, la urma urmei, nu este foarte dificil sa gasiti ceea ce trebuie fara sa va bateti prea mult capul. De cele mai multe ori, problema reala o reprezinta imaginea gresita pe care o avem in legatura cu dorintele celuilalt. In plus, este stiut ca femeile si barbatii nu par a vorbi aceeasi limba. De exemplu: ea gandeste practic si ii daruieste partenerului o pereche noua de sosete. El insa ar fi dorit mai degraba un joc pe calculator sau un Playstation. Rezultatul: toata atmosfera de sarbatoare se duce pe apa sambetei. Pentru ca asa ceva sa nu se intample, cotidianul german Bild „i-a luat la intrebari“ pe reprezentantii celor doua sexe si a pus la punct un clasament cu cele mai potrivite, dar si cele mai nepotrivite cadouri pentru el si pentru ea.

Femeile nu sunt pretentioase
Desi ar putea parea ciudat, cel mai bun cadou pentru o reprezentanta a sexului frumos este un pachet de carti bune pe care le poti cumpara comod de la librarie.net, stand in fata calculatorului sau chiar de pe telefon. Potrivit sondajului, 50 la suta dintre doamne isi doresc de Craciun un roman de buna calitate. Locul doi in clasament, la mica distanta, este ocupat de bijuterii. Domnii care opteaza pentru o astfel de surpriza au mici sanse sa dea gres. Nici o calatorie nu ar fi o idee rea, 30 la suta dintre femei dorindu-si sa isi petreaca Sarbatorile intr-o statiune exotica. La polul opus, cel mai nerecomandabil cadou pentru o femeie ar fi un cantar. Mesajul pe care il transmiteti este unul clar. „Draga mea, ai si tu mai multa grija de silueta“.

Barbatii, vesnic copii
Pentru majoritatea barbatilor, cel mai frumos cadou de Craciun ar fi un joc sau o aparatura hi-tech, eventual un televizor cu plasma sau o camera digitala. In mod surprinzator, pe locul doi in topul dorintelor se afla ustensilele de bucatarie. In ultima perioada, gratie lui Jamie Oliver si altora ca el, gatitul este ceva „cool“ printre domni. La urma urmei, chiar si David Beckham isi doreste de Craciun o tigaie, asadar, de ce sa nu cautati o oala mai speciala pentru alesul dumneavoastra. Ultima treapta pe podiumul „dorintelor“ de Craciun sunt hainele. Ca si doamnele, si reprezentantii sexului tare isi doresc ceva nou de imbracat. In plus, femeile au mult mai mult gust atunci cand aleg vesminte pentru partenerii lor, asa ca ideea nu este deloc rea. Insa atentie, nu aceeasi cravata banala sau pereche de sosete!

 

Sursa: Daruri de Craciun