Ingrediente pentru reteta de pui Montignac cu ciuperciPulpe de pui fara pielita (8 am pus eu, partea superioara)
8-10 ciuperci mari, feliate cu totul (nu se arunca nicio codita)
1 ceapa medie tocata foarte fin
6 catei de usturoi
Bulion de casa (ardei + rosii)
Sare
Piper
Cimbru
Dafin
Patrunjel
Cum se face reteta de pui Montignac cu ciuperciSe prajeste puiul pe ambele parti. Se adauga ceapa in acelasi ulei, langa pui. Se lasa un pic la rumenit. Se adauga ciupercile feliate si se lasa cu capacul pus pana se inmoaie putin. Se adauga cimbru, sare, piper, dafin. Se mai lasa cateva minute sub capac. Apoi se pune bulionul si usturoiul pisat. Se amesteca si se mai lasa aproximativ 10 minute sub capac. Se serveste pe farfurie si se presara patrunjel.
Se poate servi cu diverse salate. Mie imi place cu salata de varza saus alata verde cu lamaie. Reteta de pui Montignac cu ciuperci este o reteta Monti de faza 1.
Bianca Drumea