
O mancare Montignac condimentata, placuta si foarte usor de facut pentru dieta Montignac este limba picanta la cuptor Monti. Iata cum trebuie sa procedezi.
Reteta de limba picanta se poate consma si in dieta Dukan.
Ingregiente pentru limba picanta la cuptor Montignac
- doua limbi de porc
- 2 frunze dafin
- 50 grame unt
- 50 ml cognac sau vin alb
- 4 boabe ienibahar
- piper macinat
- ardei iute (optional)
- sare
Cum se face limba picanta la cuptor Montignac
Spalam si oparim limbile de porc pentru 3 minute in apa clocoita si le curatam de pielea superficiala. Punem limbile intr-o punga de copt impreuna cu ingredientele si inchidem punga. Punem punga intr-o tava/cratita si o dam la cuptor pentru doua ore.
Dupa doua ore scoate, punga, verificam daca limba e facuta. Daca da, o scoatem pe platou si o taiem in felii de cca 1 cm grosime. Limba picanta la cuptor Montignac se mananca cu salata sau cu un mustar conform.