Sunteti in categorie: Retete de slabire

Pui picant Montignac in sos de usturoi

retete montignac cu pui, piept de pui , usturoi
Puiul picant in sos de usturoi este o reteta Montignac foarte rapida si absolut delicioasa. Aceasta reteta Montiganc este ideala pentru o cina usoara, cu o salata de legume alaturi.

Pui picant Montignac in sos de usturoi: Ingrediente:
- un piept de pui
- cateva linguri de smantana
- o lingura de pasta de ardei (paprika)
- sare, piper, boia de ardei dulce si ardei iute
- cimbru, oregano
- coriandru macinat

Cum se face reteta de pui picant Montignac in sos de usturoi
Se taie pieptul de pui in felii subtiri. Marinati-l in 2 linguri de ulei de masline, impreuna cu usturoiul zdrobit
Incalziti o tigaie si infierbantati-o bine. Puneti feliile de piept de pui, condimentati usor, apoi adaugaţi pasta de boia de ardei.
Presarati ierburile aromatice si lasati pieptul de pui sa se faca in sos propriu.
Este gata in aproximativ 10 minute. Adaugati smantana si lasati pe foc inca un minut.
Se serveste fierbinte, cu o salata de legume. 
 
Pentru cei care nu tin dieta Montignac, se poate manca cu garnitura de orez sau piure de cartofi fierbinte.

 

Sursa: Pui picant Montignac in sos de usturoi