Sunteti in categorie: Retete de slabire

Reteta Montignac: Ciuperci umplute cu branza

retete montignac cu ciuperci, ciuperci umplute, ciuperci la cuptor, retete monti
O reteta foarte gustoasa si adaptabila: Reteta Montignac de ciuperci umplute cu branza poate fi un aperitiv, poate o garnitura alaturi de o friptura si poate fi chiar un fel principal mai usor. Ciupercile coapte sunt foarte gustoase si asocierea cu perle de branza dulce este foarte racoritoare si devine foarte parfumata de la amestecul de ierburi proaspete.

Reteta Montignac: Ciuperci umplute cu branza
Ingrediente:
- ciuperci champignon proaspete (cate doriti)
- branza cottage 
- marar proaspat , patrunjel
- sare, piper
- un ardei iute rosu 
- frunze de salata (si dressing): pentru decorare, dar, de asemenea, ca garnitura.

Cum se face Reteta Montignac: Ciuperci umplute cu branza 
Curata ciupercile. Vei folosi doar partea de sus a ciupercii, palaria. Aseaza ciupercile pe o tava cu sare si piper presarate peste ele, apoi pune tava la cuptor (incalzit la 180-200 de grade Celsius - in functţie de cat de repede vrei sa se faca).
Coace-le timp de aproximativ 15 minute (pana cand sunt complet umplute cu suc).
Scoate-le din tava in timp ce sunt înca cald, scoate-le sucul si umple-le cu amestecul de branza cottage, verdeturi tocate, sare si piper. La sfarsit, daca iti plac mancarurile picante, decoreaza-le cu ardei rosu iute (gustul de iute merge foarte bine cu aceasta combinatie).
Acestea sunt ideale pentru o petrecere. 

 

Sursa: Reteta Montignac: Ciuperci umplute cu branza