Sunteti in categorie: Retete de slabire

Cosulete de pui cu parmezan Montignac

retete montignac cu pui, retete monti cu piept de pui parmezan ciuperci
Cosuletele mici si elegante de pui umplut cu parmezan si ciuperci Monti pot fi o surpriza placuta la fiecare masa festiva chiar si pentru persoanele care nu tin Dieta Montignac. N
u trebuie sa te temi sa incerci sa le faci, tehnica de facut cosulete este foarte usoara, vei fi uimita! Aceasta este o reteta Montignac cu care ii vei impresiona pe cei dragi, cu siguranta, si sa stii ca si gustul acestei retete monti cu pui este absolut delicios.

Cosulete de pui cu parmezan Montignac
Ingrediente pentru patru portii:
- 2 Fileuri mari de piept de pui
- Parmezan
- Ciuperci Champignon mici 
- Sare, piper
- Ardei iute (daca iti place sa fie mai picanta mancarea)
- Oregano uscat
- Busuioc proaspat
 
Cosulete de pui cu parmezan Montignac: Cum se fac
Bate usor fileurile de piept de pui, fara a ruperea carnea. Taie-le in doua.
P
resara condimentele si parmezanul.
Apoi pune 3-4 ciupercute mici in mijlocul fileului si presara iar parmezan peste ele.
Ia marginile fileului si adu-le impreuna, ca sa formezi cosuletul. Fixeaza-le cu scobitori.
Condimenteaza 2 linguri de ulei de masline cu ardei iute si usturoi.
Condimentarea uleiului de masline se face prin adaugarea condimentului atunci cand uleiul ajunge la o temperatura inalta, apoi se lasa la foc mic pentru 3 minute si apoi este dat deoparte, inainte de a se arde).
Pune cosuletele de pui in tigaia cu uleiul de masline condimentat si pune capacul.
Lasa aragazul la foc de putere medie si continua prajirea pentru inca 10 minute, pana cand carnea devine alba.
I
ntre timp, pregateste un castron (bol) termo-rezistent pentru fiecare cosulet (daca vrei sa le duci la masa direct din cuptor). Unge bolurile cu putin ulei de masline, adauga putin suc de rosii, busuioc proaspat, oregano uscat, piper, ardei iute (optional) si usturoi.
Aranjeaza cateva ciuperci pe margini, iar cosul pune-l la mijloc.
Presara foarte bine cu parmezan peste tot (si cosuletele de pui, si bolul).
Se coace la 180-200 grade pana cand parmezanul este topit, aproximativ 15 minute, maxim.
Se serveste la masa cald, cu o salata verde.
Aceasta reteta Montignac de cosulete de pui cu marmezan este picanta, interesanta si foarte gustoasa.
Pofta buna!

 

Sursa: Cosulete de pui cu parmezan Montignac