Sunteti in categorie: Celebs & Style

Meryl Streep in rolul Margaret Thatcher

Meryl Streep in rolul Margaret Thatcher
Meryl Streep este o maestra in a intruchipa in filme personaje din viata reala intr-un mod absolut uimitor. Dupa ce a interpretat-o cu mare cu succes pe Julia Child, in 2009, in filmul Julie & Julia, transformarea pentru ultimul ei rol este cel putin la fel de impresionanta.

Martor, prima fotografie a actritei drept fostul prim-ministru britanic, Margaret Thatcher.

Meryl Streep, acum in vasrta de 61 de ani, a inceput filmarile la filmul biografic, Doamna de Fier (The Iron Lady), in luna ianuarie, potrivit ziarului The Telegraph din Marea Britanie. Filmul isi desfasoara actiunea in 1982,  dorindu-se o cronica a celor 17 zile din viata lui Thatcher conducand razboiul din Insulele Malvine Falkland si modul in care ea s-a ocupat de evenimente.
Margaret Thatcher avea 56 de ani in acel momentul.

"Perspectiva de a explora o bucata de storie prin prisma acestei femei remarcabile este o provocare in acelasi timp descurajanta si incitanta", Streep a spus intr-o declaratie. "Incerc sa abordez rolul cu acelasi zel, fervoare si atentia la detalii de care Lady Thatcher dispune. Pot doar sa sper rezistenta mea va incepe sa se apropie macar de a ei." a mai declarat Meryl Streep.

 

Sursa: Meryl Streep in rolul Margaret Thatcher