
Daca nu mai stii ce retete de supe Montiganc ai mai putea prepara, avem o solutie foarte la indemana pentru tine. Supa provensala de legume Montignac este absolut delicioasa si este si o reteta Monti foarte sanatoasa. Ca sa nu mai spunem ca se face si repede si foarte usor.
Supa provensala de legume Montignac. Ingrediente
- 300 de grame de broccoli
- 150 grame de ciuperci
- 2 cepe
- 40 de grame de varza alba,
- 100 grame conopida
Supa provensala de legume Montignac: Cum procedezi
Pune o oala cu 1,5 apa la fiert. Daca ai deja o supa de pui sau vita conforma, foloseste-o cu incredere.
Cureti apoi legumele le toci in bucati mici, le prajesti apoi usor intr-o lingurita de ulei de masline pentru le da gust doar cateva minute (aproximativ 5).
Muta legume in o oala si fierbe supa provenasla Montiganc la foc mic timp de aproximativ 25-35 de minute.La sfarsit, adaugain supa o jumatate de lingurita de ierburi de Provence si condimenetaza cu sare si piper negru dupa gust.
Pofta buna!