Sunteti in categorie: Celebs & Style

Katie Holmes cere daune de 50 milioane dolari

stiri mondene birfe vedete
Katie Holmes nu mai ignora cu gratie minciunile pe care presa de scandal le scrie despre ea.
Actrita a intentat un proces de calomnie cerand daune de 50 milioane dolari de la revista Star, dupa ce saptamanalul a publicat un cover story care insinuat ca Holmes este dependenta de droguri.

"Dintre toate povestile fabricate care continua sa fie publicate despre mine, in acest caz s-a mers insa mult prea departe. Editorul a stiut ca aceasta poveste scandaloasa este falsa, insa a tiparit oricum  articolul pentru a vinde reviste", a declarat Holmes intr-o declaratie.

Fotografia de pe coperta o arata Holmes obosita si trista, langa in titlu de-o schioapa "Cosmarul dependentei! Katie se drogheaza. Adevaratul motiv pentru care nu il poate parasi pe Tom".
In articolul interiorul problema, povestea nu spune ca Holmes foloseste medicamente, ci se concentreaza mai mult pe utilizarea ei de un anume aparat in timpul sesiunilor bisericii scientologice, care se presupune ca reflecta experientele emotionale din trecut.

Obiectul procesului este ca Holmes a fost defaimata de catre tabloid. Potrivit reprezentantilor ei, "Holmes a fost obligat sa depuna plangere", pentru a-si apara reputatia dupa ce tabloidul a refuzat sa-si retraga "minciunile sfruntate despre ea."

"Nu numai ca o defaimeaza crud pe Katie, insa ei joaca si o festa ieftina cititorilor, facand afirmatii ridicole si false pe coperta revistei, afirmatii nesustinute de nimic din articolul de interior. Ar trebui ca cineva sa faca o actiune in instanta si pentru ca toti cumparatorii sa isi primeasca banii inapoi, " spune avocatul lui Holmes", Bert Fields, intr-o declaratie oficiala.

 

Sursa: Katie Holmes cere daune de 50 milioane dolari