Sunteti in categorie: Mirese si Nunti

Rochii de mireasa potrivite daca ai sanii mari

rochii de mireasa pentru sani mari, rochii de mireasa pentru bust voluminosSanii mari au ajuns sa fie doriti mai mult de catre femei decat de catre barbati, insa expunerea lor in ziua nuntii tale nu este intotdeauna cea mai fericita idee, decat doar daca intentionezi sa fii privita "cu un ochi" de soacra si barfita de toate acele care ti-au ravnit viitorul sot, la un moment dat.

Cum alegi rochia de mireasa perfecta
daca ai sanii mari

Cum alegi rochia de mireasa perfecta daca ai un bust voluminos?
Nu dispera, intotdeauna exista rezolvare!

Ce sa cauti: O rochie in forma de A cu decolteu scobit. Asa atentia nu va fi acaparata de sani, ci de fata ta, pentru ca decolteul nu va avea o prea mare deschidere, care sa iti ajute sanii sa „evadeze” in timpul dansului.
Daca iti plac modelele de rochii de mireasa fara bretele, alege una care are o usoara scadere de-a lungul gatului, ca o inima, mai degraba decat o rochie de mireasa intr-un stil care iti tine sanii captivi (lucru care va face ca bustul tau sa para mai mare, si mai umflat).

Sfat: Daca ai bustul voluminos, renunta la coliere incarcate, mari, colorate.

Tine minte: Evita ca materialul de pe corset care sa aibe luciu (cum ar fi organza, satinul sau matasea) pentru ca acest tip de material va adauga optic volum si va atrage atentia catre piept. Materialul care este incretit va avea acelasi efect.

 

 

Sursa: Rochii de mireasa potrivite daca ai sanii mari