Sunteti in categorie: Celebs & Style

Ashton Kutcher flirteaza cu Lea Michele

Ashton Kutcher, Demi Moore, Lea Michele, comedie romantica, barfe despre vedete, stiri mondene
Ashton Kutcher si-a facut pentru prima data aparitia pe covorul rosu de la despartirea de Demi Moore anuntata la sfarsitul lunii noiembrie, luni, la premiera filmului "NewYears`s Eve / De Anul Nou" care a avut loc la Teatrul Chinezesc Grauman, in Hollywood.
Ashton Kutcher, de 33 de ani, a refuzat sa dea interviuri sau sa raspunda intrebarilor presei.
Tot ce a facut a fost sa zambeasca curajos camerelor de luat vederi, pozand alaturi de Lea Michele, partenera lui de scena din comedia romantica "NewYears`s Eve", cu care nu a incetat nici o secunda sa flirteze.

Ashton a stat cuminte, aproape ascuns, de cand Demi Moore a confirmat in public ca isi incheie casatoria care a durat 6 ani datorita legaturii lui Ashton cu Sara Leal (22 ani). Sara Leal a declarat ca a fost pur si simplu sedusa de catre Ashton.
Dupa anuntarea despartirii de catre Demi, Ashton a plecat sa petreaca un Thanksgiving prelungit in statul sau natal, Iowa. Demi Moore (49 de ani) nu s-a implicat in nici o alta legatura amoroasa noua, desi a fost vazuta in Hoolywood cu cativa amici.
Lea Michele este de asemeni singura, dupa ce ea si actorul Beau Theo Stockman si-au anuntat despartirea dupa o relatie de aproape un an, in luna septembrie.
Filmul "NewYears`s Eve / De Anul Nou" va fi lansat in cinematografele din Romania in 9 decembrie 2011.

 

Sursa: Ashton Kutcher flirteaza cu Lea Michele