
Pune pe masa ta de sarbatoare un platou cu aceste mini-omlete gourmet. Nu doar ca se fac incredibil de repede, dar aceasta reteta de rulouri arata absolut apetisant! Reteta de rulouri de omleta cu icre rosii este potrivita pentru mese festive, Revelion, cocktailuri si petreceri de orice fel.
Rulouri gourmet de omleta cu icre rosii: Ingrediente pentru 24 de bucati
- 4 oua
- 1/3 cana (80ml) smantana lichida
- 1/3 cana chives (arpagic) taiat fin
- 1 lingura de unt
- 24 lingurite de smantana tare
- icre rosii
- marar
- sare
- piper
Rulouri gourmet de omleta cu icre rosii: cum le prepari
Bate ouale cu o lingura de smantana, sare, piper si pune la sfarsit arpagicul taiat fin.
Incalzeste untul intr-o tigaie de 23 cm non-aderenta. Pune 1/4 din compozitie si prajeste omleta cat sa ramana moale (nu o praji prea tare, nu o vei putea rula, omleta trebuie sa fie doar bine inchegata). Pune-o pe o farfurie.
Repeta procedeul de 3 ori. Pune apoi doua omlete una langa, lata cu marginile suprapunandu-se usor pe o folie de plastic si ruleaza-le intr-un sul lung fara sa prinzi si folia. Inveleste-le apoi in folie strans, ca pe un carnat, legandu-le marginile cu sfoara sau cu un elastic. Repeta procedeul cu celelalte doua omlete ramase.
Baga-le la frigider pentru 30 de minute.
Dupa jumatate de ora, scoate sulurile si taie fiecare sul in 12 bucati.
Aseaza rulourile pe un platou, fa-le un top din smantana si pune deasupra citeva icre rosii. Orneaza cu marar.
Pofta buna!