
Aceste mini-tarte cu carne pentru Craciun sunt rapide, uşor, impresionante ca aspect şi au si un gust absolut delicios! Toata lumea iubeste placintele cu carne tocata, dar pentru ceva diferit, incearca aceasta reteta de mini-tarte cu carne pentru micul dejun in dimineata de Craciunului.
Mini-tarte cu carne pentru Craciun: Ingredinete pentru 20 de bucati
- 4 foi de foietaj de patiserie congelat din comert
- 1 galbenus de ou, batut
- 200g de carne tocata scazuta bine, gata prajita si condimentata cu sare, piper si ce iti mai place tie
- 2 linguri de cascaval ras mare
Cum prepari mini-tarte cu carne pentru Craciun
Incalzeste cuptorul la 200 ° C.
Dezgheata foietajul si taie-l in forma de stelute sau orice alt model potrivit sarbatorii folosind un taietor de Craciun (noi am folosit un taietor iin forma de stea de 10 cm). Aseaza stelutete pe o tava de copt mare captusita cu hartie de copt.
Inteapa stelutele din loc in loc cu o furculita, unge-le cu ou cu ajutorul unei pensule si pune 1/2 de lingurita de carne tocata in centrul fiecarei stelute.
Coace minitartele cu carne tocata pentru Craciun timp de 10-12 minute pana devin auriui,
Aseaza peste stelutele fierbinti cateva fire de cascaval apoi pune-le pe un gratar să se racească.
Toata lumea iubeste placintele cu carne tocata, dar pentru ceva diferit, incearca aceasta reteta de mini-tarte cu carne pentru micul dejun in dimineata de Craciunului.
Craciun fericit!