Sunteti in categorie: Celebs & Style

Marc Anthony are o noua iubita

Marc Anthony, Shannon De Lima, Jennifer Lopez, barfe vedete, stiri mondene
Marc Anthony are o noua iubita: Modelul Shannon De Lima
Marc Anthony are o doamna noua in viata lui. Cantaretul de 43 de ani, a postat pe Twitter un mesaj pentru modelul venezuelean Shannon De Lima: „Pentru Shanon, declaratia mea de libertate! Pupici, iubito!”
Modelul venezuelean Shannon De Lima are un fiu de 4 ani, dintr-o relatie anterioara. Ea si Anthony si-au facut publica povestea de dragoste in weekendul trecut, trimitandu-si unul altuia mesaje de felicitare, inclusiv mesaj de la fiul lui Marc, Chase, pe care el l-a adoptat, cand se vedea cu Debbie Rosado.)
Chase a scris pe Twitter: "Pentru toti cei care ma urmaresc pe Twitter, vedeti cel mai bun cuplu al anului 2012 si pentru multi ani de zile de-acum inainte, Marc Anthony si Shannon De Lima!"
De cand s-a despartit de Marc Anthony in luna iulie, Jennifer Lopez si-a continuat viata alaturi de  un barbat cu mult mai tanar: Casper Smart, de 24 de ani. Ea a mai fost implicata, de asemenea, intr-o relatie amoroasa cu Bradley Cooper.
La inceputul acestei saptamani, Smart, danstaor de rezerva, a fost condamnat la un an cu probatiune si a trebuit sa plateasca o amenda de 500 $ pentru excesul de viteza.
"El iubeste adrelanina," a spus un prieten de-al lui Smart. „Chiar in timp ce conduce Bentley-ul lui Jennifer Lopez, conduce ca un maniac."

 

Sursa: Marc Anthony are o noua iubita