Sunteti in categorie: Celebs & Style

Michael Clarke Duncan a murit la 54 de ani

Michael Clarke Duncan, The Green Mile, Culoarul Mortii, The Whole Nine Yards, Cat imi dai ca sa te impusc?, Omarosa Manigault, Tom Hanks, Bruce Willis
Michael Clarke Duncan, starul din filme precum "The Green Mile"/ „Culoarul Mortii” sau "The Whole Nine Yards" / „Cat imi dai ca sa te impusc? ”, a murit in aceasta dimineata, la varsta de 54 de ani.
Moartea sa a survenit foarte brusc, dupa declaratiile logodnicei lui, Omarosa Manigault (pe care ai vazut-o si la noi in „Ucenicul” lui Donald Trump), in timp ce actorul se afla in camera lui de spital din Los Angeles. Omarosa a iesit pentru o scurta perioada de timp din incapere si cand s-a intors, Michael Clarke Duncan era mort.
Surse apropiate afirma ca Michael Clarke Duncan nu era singur cand s-a stins, ci mama lui Omarosa s-ar fi aflat cu el.
Reprezentantii lui Michael Clarke Duncan au declarat ca actorul nu si-a revenit complet in urma infarctului miocardic pe care l-a suferit pe 13 iulie 2012, cand Omarosa l-a gasit pe Duncan in stop cardio-respirator si i-a a efectuat CPR (resuscitare cardiopulmonara), reusind astfel sa-l readuca la viata inainte de a suna la urgente.

Michael Clarke Duncan a fost nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar pentru rolul lui John Coffey in "The Green Mile"/„Culoarul Mortii”, unde a jucat alaturi de Tom Hanks. Inainte de acest rol cu care a dat lovitura, a lucrat ca bodyguard pentru celebritati, printre care numarandu-se Will Smith, Martin Lawrence, Jamie Foxx, LL Cool J, si Notorious BIG.

Michael Clarke Duncan: Bini-biografie
Michael Clarke Duncan s-a nascut pe 10 decembrie 1956, in Chicago, statul Illinois, SUA. Crescut doar de catre mama sa, in partea de sud a orasului Chicago, Michael Clarke Duncan a crescut rezistand tentatiilor drogurilor si alcoolului, concentrandu-se pe educatia sa. A vrut sa joace fotbal in liceu, dar mama lui nu l-alasat, temandu-se ar putea fi ranit. Apoi visurile lui s-au intors spre actorie, dorindu-si sa devina un actor celebru.

Dupa ce a absolvit liceul, Michael Clarke Duncan s-a inscris la colegiu, fiind o perioada student la Alcorn State University, in Mississippi. Cand mama lui s-a imbolnavit, el a muncit din greu pentru cativa ani, deoarece trebuia sa isi sustina financiar familia, sapand tuneluri pentru People Gas Company din Chicago. Si-a dat demisia apoi si dorinta de a deveni actor l-a condus la Hollywood, unde a avut roluri mici, in timp ce lucra simultan ca bodyguard.

Din 2009, Michael Clarke Duncan devenise vegetarian convins si se stia ca este un mare iubitor si aparator al animalelor, aparand chiar intr-un  spot al organizatiei PETA.

Rolul lui Michael in filmul Armaghedon (1998) l-a dus catre filmul The Green Mile (1999), pentru ca Bruce Willis l-a recomandat regizorului Frank Darabont, sugerandu-l pe Michael pentru rolul condamnatului John Coffey. Poreclit „Big Mike”, a primit rolul care i-a adus apoi laudele criticilor de film si o multime de fani in toata lumea, o data cu o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar.

 

Sursa: Michael Clarke Duncan a murit la 54 de ani