
eLady iti prezinta o gustare spectaculoasa si pentru cei care nu au nevoie de retete monti, insa mai ales pentru acelea dintre noi care urmeaza principiile regimului Monignac. Reteta de bulete Monti cu bacon si branza este usor de facut si nemaipomenit de gustoasa! Incearca si tu inca o reteta Monti din cartea de bucate Montignac!
Ingrediente pentru bulete Monti de bacon si branza
- 7 felii de bacon
- 120 grame branza de capra
- 120 grame crema de branza
- 2 linguri de cimbru tocat sau busuioc
- 1/4 lingurita piper negru
- 1/4 ceasca nuci maruntite
Bulete Monti de bacon si branza: cum se fac
Frige feliile de bacon intr-o tigaie non-aderenta pana devin crocante. Scoate-le su pune-le pe prosoape de bucatarie din hartie, presandu-le ca sa iasa excesul de grasimi.
Amesteca branzeturile, piperul si 1 lingura de verdeata pana la omogenizare cu mixerul sau intr-un robot de bucatarie. Daca compozitia ti se pare prea moale, da-o pentru jumatate de ora la frigider.
Formeaza api bile mici, de maxim 2 cm diametru. Pune-le pe o tava pe care ai pus hartie de copt si da-le la congelator pentru 15-20 de minute pentru a se intari bine.
Pune baconul intr-un robot, impreuna cu nucile si verdeata ramasa si marunteste-le bine, pana amestecul este fin si sfaramicios.
Scoate buletele de branza din congelator si trece-le prin ametecul de bacon si nuca. Apasa-le daca nu se lipesc imediat.
Baga buletele Monti cu branza si bacon la frigider pana la servire. Cand le duci la masa, infige-le in scobitori pentru a fi usor de mancat.
Pofta buna!