
Uneori o supa calda de legume e tot ce ai nevoie pentru a te simti mai bine si mai plina de viata. Reteta de supa rapida de legume se face usor, rapid (in 20 de minute poti sa o mananci deja!) este o buna sursa de minerale si fibre iar carbohidratii din paste iti vor da o stare de bine si de satietate. De asemeni, reteta de supa rapida de legume este o reteta de post, potrivita si pentru vegetarieni si pentru adeptii regimului vegan.
Reteta de supa rapida de legume: Ingrediente pentru 2 portii
- 2 lingurite de ulei de masline
- 1 catel de usturoi, tocati
- 1 conserva de rosii tocate in suc propriu
- 1/2 cana de paste fainoase tubulare, mici
- 150 grame conopida congelata
- 1 dovlecel mediu, taiat pe sferturi pe lungime si apoi in cuburi de 1-2 cm
- 1/4 lingurita cimbru uscat
- sare grunjoasa si piper
Reteta de supa rapida de legume: Cum se prepara
Intr-o cratita medie, incalzeste bine uleiul la foc mediu. Adauga usturoiul si inmoaie-l, amestecand pana incepe sa ii iasa parfumul, cca 1 minut. Adauga rosiile cu tot cu suc si 2 cani de apa, si adu la punctul de fierbere. Adauga pastele si fierbe 5 minute, apoi adauga si conopida, dovleceii si cimbrul. Se condimenteaza supa rapida de legume cu sare si piper. Reduce apoi focul, mai fierbe 5 minute sau pana cand legumele sunt fragede. Serveste la masa imediat. Daca nu iti plac supele dulci, adauga putina zeama de lamaie. Pofta buna!