Sunteti in categorie: Frumusete

Machiaj smoky-eyes pentru Sfantul Valentin

Machiaje pentru Sfantul valentin, look pentru sfantul valentin, modele de machiaje la moda, cum sa ma machiez la moda, machiaje speciale, machiaje deosebite, sa invatam sa ne machiem, cum fac smokey eyes, cum se face smoky eyes, sfaturi pentru smoky eyes, ce machiaje se poarta1machiajepentrusfantulvalentinsmokyeyes_400
Ai o intalnire cu iubitul tau de Valentine`s Day si nu stii cum sa te machiezi? Poate cel mai potrivit tip de machiaj pentru Valentine`s day este smoky eyes. Machiajul smoky eyes va ramane intotdeauna in trenduri pentru ca exercita o forta aproape magnetica, absolut fascinanta! Daca analizam cu putina atentie machiajele folosite de celebritati, este usor sa ne dam seama cum se face si chiar sa ne reuseasca si noua. Insa eLady iti usureaza treaba! Urmareste sfaturile de mai jos pentru un machiaj smoky eyes de Sfantul Valentin absolut perfect!

Machiaj smoky-eyes pentru Sfantul Valentin: Ce trebuie sa stii despre machiajul Smoky Eyes
1. Ar trebui sa stii ca machiajul Smoky Eyes se potriveste pentru orice forma a fetei.
Doar nu uita ca trebuie sa fie adaptat formei ochilor tai .
2. Creioneaza ochiul jur-imprejur, desenand o linie subtire. Linia ar trebui sa fie pe cat posibil cat mai aproape de marginea interiora a pleoapei, altfel risti sa arati ca un ursulet panda. Foloseste un creion moale, bine ascutit, ca sa ai mai multa precizie.
3. Adauga machiajul pudra cat mai aproape de linia de contur. Fardul de ochi este menit sa stabilizeze efectul creat si pentru a adauga magnetism ochiilor tai.
4. Termina machiajul smoky eyes pentru Sfantul Valentin folosind mascara din abundenta. Cu cat sunt mai bine conturate genele, cu atat machiajul va fi mai de efect!

Machiaje pentru Sfantul valentin, look pentru sfantul valentin, modele de machiaje la moda, cum sa ma machiez la moda, machiaje speciale, machiaje deosebite, sa invatam sa ne machiem, cum fac smokey eyes, cum se face smoky eyes, sfaturi pentru smoky eyes, ce machiaje se poarta
Machiaj smoky eyes pentru Sfantul Valentin: Sfaturi

1. Nu creiona ochii prea mult! Garantia reusitei este o umbrire corecta!
2. Alege culori maro, negru sau gri - sunt perfecte pentru efectul smoky eyes.

3. De felul in care iti faci conturul va depinde de imaginea pe care o vei obtin
4. Exerseaza machiajul de mai multe ori inainte de ziua intalnirii, pentru a capata experienta in realizarea lui

Machiaj smoky eyes pentru Sfantul Valentin: Greseli de evitat:
1. Nu creiona prea tare si prea gros ochii
2. Nu folosi prea mult fard de pleoape.
3. Ai grija sa nu iti intinzi fardul gresit, pentru ca va parea ca ai cercuri de murdarie din jurul ochilor si nu un machiaj fascinant pentru Sfantul Valentin.
Mai citeste si:
Machiajul Smoky Eyes
Smoky eyes dramatic
Smoky eyes


 

Sursa: Machiaj smoky-eyes pentru Sfantul Valentin