Sunteti in categorie: Retete de slabire

Retete Montignac: Tilapia cu usturoi

retete montignac, retete de mancaruri monti, retete montignac usoare, retete monti cu peste, retete montignac simple, retete pentru dieta montignac, regimul montignac, carte de bucate montignac
Poti face aceasta reteta montignac de tilapia cu usturoi si cu orice fel de alt peste alb, o alternativa delicioasa ar putea fi cu biban de mare. Pestele gatit in acest fel se serveste adesea in Insulele Canare, desi, de obicei, se foloseste pestele intreg in loc de file. Reteta eLady de tilapia cu usturoi este o reteta Montignac foarte gustoasa, asa ca merita sa o incerci!

Retete Montignac: Ingrediente pentru tilapia cu usturoi
- cca 700 fileuri de tilapia
- 4 catei de usturoi, taiati felii subtiri
- ml ulei de masline
- sare si piper
- lamaie, pentru servire
- patrunjel tocat (pentru ornat)

Retete Montignac: Tilapia cu usturoi – cum se face
Asezoneaza fileurile de tilapia cu sare si piper.
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie la foc mediu.
Pune fileurile la prajit si atunci cand acestea incep sa isi schibe un pic culoarea (dupa 1-2 minute), adauga feliile de usturoi.
Continua sa laso la gatit aproximativ 4 minute sau cam asa ceva, apoi intoarceti fileurile cu grija.
Prajiti pana la gatire, apasand pestele usor cu o furculita – timpul de gatire va depinde in intregime de grosimea fileurilor tale, asa ca va trebui sa le urmaresti cu atentie.
Usturoiul trebuie sa iasa maro auriu, dar nu ars, de aceea daca observi ca usturoiul incepe sa arda, pune-l cu lingura-o peste peste, ca nu mai fie in contact cu tigaia incinsa. Serveste reteta monti de tipapia cu usturoi la masa cu suc de lamaie proaspat stors, cu garnitura de ciuperci si presarat cu patrunjel tocat.

 

Sursa: Retete Montignac: Tilapia cu usturoi