Sunteti in categorie: Dieta Montignac

Painea in Dieta Montignac

Dieta montignac, painea in regimul monti, putem manca paine in dieta montignac, painea si dieta montignac, ce paine pot manca monti, retete de paine montignac
In Dieta Montignac nu este permis consumul de paine. De fapt nu este permis consumul de paine obisnuita, din comert, pentru ca aceasta paine este facuta din faina cernuta, albita. De asemeni, aluaturile din comert, congelate, sunt interzise. In dieta Montignac se arata ca painea, asa cum o stim noi, nu aduce in organism decat energie, sub forma de glucoza insa nici un alt fel de element nutritiv esential functionarii normale a corpului uman. Painea nu mai contine fibre (celuloza) din cauza procesului de fabricatie. Painea facuta din tarate sau painea integrala facuta in casa din faina necernuta de grau este mai sanatoasa pentru ca ea contine fibre si cantitatea de glicide eliberata este mult mai mica decat cea din painea alba. Acesta este motivul pentru care painea integrala ne ingrasa mai putin si este mai buna decat painea alba. Insa daca tii dieta Montignac, trebuie sa suprimi cu totul consumul de paine. Consumul de paine monti conforma este permis numai la micul dejun si neinsotit de alimente care contin grasimi (lipide). Gasesti retete de paine conforma pe forum: Retete Montignac pentru paine conforma
Pentru a compensa firbele din paine, in dieta Montignac este recomandat cu tarie consumul de legume bogate in fibre, deoarece rolul lor in tranzitul intestinal este la fel sau chiar mai important decat al painii.

 

Sursa: Painea in Dieta Montignac